سفارش تبلیغ
صبا ویژن
فرزند مرده تواند خفت ، و مال ربوده دیده بر هم نتواند نهفت . [ و معنى آن این است که او بر کشته شدن فرزند شکیبایى دارد و بر ربوده شدن مال طاقت نیارد . ] [نهج البلاغه]
 
سه شنبه 87 دی 3 , ساعت 7:0 عصر

اولین کسی که دراسلام تابوت برای جنازه مطهرش قرار داده شد، حضرت فاطمه(س) بود.

این عباس می‌گوید: وقتی حضرت فاطمه(س) مریض شد، به اسماء فرمود: جنازه مرا طوری حمل نکنید که حجم بدنم پیدا باشد. اسماء بنت عمیس تابوتی از شاخه‌های درخت خرما برای آن حضرت درست کرد. و این اولین تابوت در اسلام بود. وقتی حضرت زهرا(س) آن را دیدند، »فتبسمت و ما رایتها متبسمه الا یومئذ ثم حملناها فدفناها لیلا». لبخندی زد که بعد از رحلت رسول خدا(ص) تا آن روز او را چنین خوشحال ندیده بودیم.

سپس جنازه مطهرش را شبانه حمل و دفن نمودیم.

 

گفتاری از دختر عالی مقام حضرت امیرالمومنین(ع) حضرت زینب(س) در شام خطاب ه یزید فرمود:

«امن العدل یابن الطلقاء، تخدیرک حرائرک و امائک و سوقک بنات رسول الله سبایا، قد هتکت ستورهن و ابدیت وجوههن، تحدو بهن الاعداء من بلد الی بلد و یستشرفهن اهل المناهل و المناقل و یتصفح وجوههن القریب و البعید و الدنی و الشریف؟»

ای پسر آن کسی که جد من اسیرش کرد و سپس آزادش فرمود: آیا این عدالت است که زنان و کنیزان خود را در پناه پرده و مکان مناسب قرار دهی؛ ولی دختران رسول خدا(ص) را در حال اسیری به این و آن سوی بکسانی. و پرده و پوشش آنها را از بین ببری و چهرهایشان را نمایان کنی و دشمنان آنها را شهر به شهر ببرند و بومی و غریب به آنها چشم بدوزند و دور و نزدیک صورتهای آنها را ببینند؟!

شگفتا، حضرت زینب(س) در میان آن همه مصایب کمرشکن که دید، به نداشتن حجاب اشاره می‌کند و آنچه او را زجر می‌دهد و دلش را می‌گدازد ناپوشیدگی چهرة آنان و نگاه نامحرمان به ایشان است.

ام کلثوم نیز خطاب به شمر گفت:

«اذا دخلت بنا البلد فاحملنا فی درب قلیل النظاره و تقدم الیهم ای یخرجوا هذه الرووس من بین المحامل و ینحونا عنها فقد خزینا من کثره النظر الینا و نحن فی هذه الحال»

هنگامی که ما را به شهر شام بردی از دری وارد کن که کمتر تماشاگر آنجا باشند تا به ما کمتر بنگرند. و بگو تا این سرهای «شهدا» را از بین کجاوه‌های بیرون ببرند تا مردم متوجه سر ما نشوند و به ما نظر نیفکنند. زیرا ما در اثر نگاه نامحرم بسیار رنج و عذاب کشیدیم.

 

درسی از دخترکی والا مقام

بعد از انکه سالار شهیدان(ع) و اصحاب بافوایش به شهادت رسیدند، دشمن پلید به خیمه‌های اهل بین امام حسین(ع) حمله کرد و آنها را از هم درید و به آتش کشید و خانوادة آن حضرت را مورد ضرب و جرح قرار داد تا جایی که چادر و زینت همسر و دختران امام حسین(ع) را ربودند. بعد از این حادثه و مصیبت بزرگ، دختر امام حسین(ع) به بالای سر پدربزگوار خود آمد و به درددل پرداخت و خطاب به سیدالشهدا(ع) گفت:

«یا ابتا انظر الی روستا المکسفه و الی اکبادنا الملتهفه و الی عمتی المضروبه».

بیا بنگر که دشمن چه برسرما آورده، سرهایمان برهنه و بدون پوشش مانده است، جگرهایمان آتش گرفته و عمه‌ام زینب(س) را کتک زده‌اند.

دخترک امام حسین(ع) با اینکه شهادت پدر گرانقدر و عموی بزرگوارش حضرت ابوالفضل(ع) و برادرانش و...، اسیری در دست دشمنانی مثل عمربن سعد، شمر و هزاران جنایتکار و درندة دیگر، اهانت و ضرب و جر آنها، به آتش کشیدن خیمه‌ها و به سرقت رفتن اموال، تشنگی، گرسنگی و صدها مصایب دیگر، جگر او را آتش می‌زند و سراسر وجودش را به درد می‌آورد. چیزی که بسیار پراهمیت‌تر است و به ساحت مقدس امام حسین(ع) از آن شکوه می‌کند، برهنه شدن سر اوست.

 

 

معنای حجاب در کلام رهبر عظیم الشان انقلاب

مساله حجاب به معنای منزوی کردن زن نیست. اگر کسی چنین برداشتی از حجاب داشته باشد، این یک برداشت کاملاً غلطی است. مساله حجاب به معنای جلویگری از اختلاط و آمیزش، بی قید و شرط زن و مرد در جامعه است. زیرا آمیزش و اختلاط بی‌قید و شرط هم به ضرر جامعه و هم به ضرر زن و مرد به خصوص به ضرر زن است.

 

نامه‌ای از فرانسه

فرانسه را به اصطلاح مهد آزادی می‌دانند، اما به تازکی در این کشور آزاد بسیاری از دختران مسملان به خاطر حفظ حجاب از مدارس اخراج شده‌اند!

از جمله دخترانی که از مدرسه فرانسه برای رعایت حجاب خود و خواهر 15ساله‌اش اخراج شده‌اند راضیه نادران که ده سال بیشتر ندارد می‌باشد. وی در نامه‌ای چنین می‌نویسد:

روزها می‌گذشت و من به مدرسه می‌رفتم و هر روز مدیر برای پدرم نامه می‌فرستاد و از او درخواست می‌کرد اجازه دهد تا من بی‌حجابی به مدرسه بروم.

فکر می‌کردم که من حجابم را به اجبار پدرم، رعایت می‌کنم!

در آخرین نامه‌ای که در 7نوامبر(16آبان) نوشت گفت: اگر راضیه روسریش را در نیاورد دیگر حق مدرسه آمدن ندارد!

این نامه را صبح به من داده بود و بعدازظهر وقتی برای آوردن کتابها و دفترهایم به مدرسه رفتم دیدم مثل فرمانده پادگان با تنی چند از معلمان جلوی در ایستاده بود و به خیال اینکه من می‌خواهم به کلاس بروم با عصبانیت و خشونت گفت:

نه، نه راضیه!

من در آن موقع ناراحت شدم و بغض گلویم را فشار می‌داد ولی با این حال به او گفتم: من برای برداشتن کیف آمده‌ام!

من از آن روز دیگر به مدرسه نمی‌روم و در خانه درسهای ایرانیم را ادامه می‌دهم، اما این برخورد بد و بی‌ادبانه مدیر را هرگز فراموش نمی‌کنم.

من تا به حال چند مصاحبه داشته‌ام. در جواب خبرنگار شبکه 3تلویزیون فرانسه که پرسید آیا به حجابم ادامه می‌دهم یا نه، گفتم: حجاب در اسلام از 9سالگی برای ما دختران واجب است. من از 9سالگی چادر به سر کردن و تا آخر عمر هم به سر خواهم کرد.

من بازی کردن با بچه‌ها و مدرسه رفتن را دوست دارم ولی دینم و حجابم را از همه چیز بیشتر دوست دارم و حاضرم در خانه تنها باشم با خدا تنها باشم ولی خدا از من راضی باشد و به دخترهای مسمان می‌گویم که از این سروصداهای فرانسویها و سیاستهای ضد اسلامیشان نترسند و به مبارزه خود ادامه دهند که حتماً پیروزی از آن ماست.

راضیه نادران، 10ساله

از کلرمون فرانسه

 

     حجاب دختران از چه سالی لازم است؟

گاهی درکوچه و خیابان دیده می‌شود که دختر خانمی که سن او از شش الی هفت سال تجاوز نمی‌کند بدون پوشش همراه پدر و مادرش بیرون آمده است. و در بعضی از اوقات علاوه برآنکه پوششی ندارد، با پوشاندن لباسهای بسیار زیبا و رنگارنگ و با حالت و علاوه برآنکه پوششی ندارد، با پوشاندن لباسهای بسیار زیبا و رنگارنگ و با حالت و شکلهای مختلف به موها دادن نظر هر بیننده‌ای را به دخترک به آن کوچکی جلب می‌کند.

وقتی به پدر و مادر این دختر خانمها گفته می‌شود حداقل یک روسری سر دخترتان می‌کردید برخی در جواب می‌گویند: این هنوز نه سالش تمام نشده است.

چنین مادرانی گمان می‌کنند وقتی نه سال دخترشان تمام شد باید روسری و چادر سر او نمایند. در حالیکه وقتی نه سال تمام شد نماز و روزه براو واجب می‌شود و باید واجبات را انجام دهد و محرمات را ترک نماید. حتی اسلام عزیز می‌فرماید:

فرزندانتان را قبل از رسیدن به سن تکلیف به نماز و روزه در حد توانشان وادار نمایید تا قبل از رسیدن به بلوغ، احکام الهی را بیاموزند و روح و جسمشان آمادگی قبول تکالیف حضرت احدیت را داشته باشد.

و اما حجاب دختر بچه‌ها اولاً حجاب قبل از تکلیف یک نوع تمرین و عادت برای اوست و ثانیاً روش امامان معصوم(ع) را به ما نشان می‌دهد که لازم است دخترانمان را در این سنین بپوشانیم و اینک از باب تبرک به حدیثی توجه نمایید.

راوی می‌گوید:

زمانی چند تن از بنی‌هاشم امام رضا(ع) را به مهمانی دعوت نمودند. درخانواده آنها دختر کوچکی حضور داشت و آنان طبق معمول دختر را نزد خود نشاندن و مورد نوازش قراردادند بعد از آنکه دختر نزد امام(ع) آمد.

سال عن سنها فقیل: خمس فنحاها عنه

حضرت پرسید چند سال دارد؟ گفته شد پنج سال. بعد او را از محضر امام(ع) دور کردند.

 

 

 

 

فتاوای مراجع عظیم‌الشأن

س- برخی از مادران فرزندان دختر خود را که به حد بلوغ شرعی نرسیده‌اند با سر و روی برهنه در خیابانها و مجالس و حضور نامحرمان می‌آورند مستدعیست وظیفه والدین را در قبال فرزندان خود بیان فرموده و این بی‌اعتنایی چه صورت دارد؟

ج: کار صحیحی نیست و والدین موظفند دختر را از کودکی به رعایت حجاب و گریز از نامحرم عادت دهند و اگر در این امر مسامحه کنند و دختر را نسبت به نامحرم بی‌تفاوت نمایند در منعاصی دختر شریک هستند. در حدیث وارد شده که در مجلسی که حضرت رضا(ع) تشریف داشتند و عده‌ای نیز حضور داشتند دختربچه‌ای وارد شده حضار یکی یکی دختر را مورد نوازش قرار دادند تا به حضرت رضا(ع) رسید آن حضرت از سن دختر سوال کرد گفته شد پنج سال دارد، حضرت دختر را از خود دور کرد. رفتاری که دیگران کرده بودند ننمودند و عمل آن بزرگواری باید برای زن مسلمان سرمشق باشد.

حضرت آیه الله العظمی صافی گلپایگانی

این کار ااشعه فاحشه است و حرام است.           

حضرت آیه الله العظمی مظاهری

برپدر و مادر واجب است که فرزندان خود را با آداب و رسوم اسلامی و وظایف شرعی آشنا کنند و چنانچه موارد مذکور موجب تهییج و مفسده شود اگر چه بچه ممیز نباشد باید آن را بپوشانند و حفظ کنند که در آینده آلوده و بی‌بندوبار نشود.

حضرت آیه العظمی فاضل لنکرانی.

یکی از وظایف مهم پدر و مادر عادت دادن فرزندان به کارهای نیک و عادت دادن به ترک محرمات است مخصوصاً در احادیث آمده سن دختر که از پنج و شش گذشن لازم

است حجاب را مراعات کند. نیز پدران و مادران او را بدون حجاب در انظار بیگانگان حاضر نکنند.



لیست کل یادداشت های این وبلاگ